Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1065 niezalogowanych)
6 Postów
Anna Nowak
(vaapo)
Wiking
Dzięki za wskazówki
Macie rację w wakacje trzeba ODPOCZYWAĆ, ale żeby się nie nudzić można trochę wolnego wykorzystać na pracę, szczególnie jeżeli to będzie inna praca i w innym klimacie
pozdrawiam wszystkich tu i tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
vaapo napisał:
Dzięki za wskazówki
Macie rację w wakacje trzeba ODPOCZYWAĆ, ale żeby się nie nudzić można trochę wolnego wykorzystać na pracę, szczególnie jeżeli to będzie inna praca i w innym klimacie

Nie "słuchaj" Harrego-on bredzi
Za dużo słońca ostatnio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
vaapo napisał:
Znalazłam na Moja Norwegia artykuł o pracy wakacyjnej oto fragment
"W okresie wakacyjnym większość stałych pracowników wyjeżdża na urlopy i potrzebne są osoby na ich stanowiska. W tym roku istnieje nawet pewne prawdopodobieństwo, że nie uda się znaleźć pożądanej liczby personelu zastępczego w sektorze socjalnym i zdrowia."
Czy to prawda??? Może ktoś nam odpowie???A może ktoś bezinteresownie udzieli rady???

Tak, to prawda. Prawdą też jest że w roku 2012 będzie koniec świata oraz to że Polska wygra mistrzostwa europy w piłce nożnej. Z pewnych źródeł wiem również że w czwartek 29 lipca 2010 będzie padał deszcz, a zamiast euro w całej europie walutą obowiązującą będą złotówki.
Pozdrawiam i udanych wakacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
giovi2 napisał:
vaapo napisał:
Dzięki za wskazówki

Za dużo słońca ostatnio

słońce w norge
chyba tu nigdy nie byłaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bad harry napisał:
giovi2 napisał:
vaapo napisał:
Dzięki za wskazówki

Za dużo słońca ostatnio

słońce w norge
chyba tu nigdy nie byłaś

Niestety Harry jeszcze nie byłam , oglądałam jedynie na mapie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
i to słonecznej mapie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
TA TY ZNASZ JĘZYK, JAK BYŚ ZNAŁA TO BYŚ SIĘ NIE PYTAŁA NIKOGO NA FORUM O ROBOTĘ TYLKO IDZIESZ I SIĘ PYTASZ NP. W NAV-IE CZY JAK CI TAM LEPIEJ, NA JAKIM POZIOMIE TEN JĘZYK? ( JA og nei ) A Z RESZTĄ JAK ZNASZ TO NIE TRZEBA NIGDZIE CHODZIĆ MOŻNA ZDZWONIĆ POPROSTU I POPYTAĆ- ŚCIEMA AŻ MIŁO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
POWIEDZ LEPIEJ ŻE KOLEŻANKA JEST TAK SAMO KOMUNIKATYWNA JAK TY I SAMA SOBIE JUŻ TERAZ ROBOTY NIE MOŻE ZNALEŚĆ- NA PRZYSZŁOŚĆ UCZ SIĘ JĘZYKA I NIE MARUDŹ ŻE CI ŹLE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
DDDDDD WWWWW
(hej)
Wiking
bardzooooooo dziekowac!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok